Schutte Administratie & Advies - logo plusteken

Over ons

Schutte Administratie & Advies

Schutte Administratie & Advies is op 1 juni 2021 gestart. Schutte Administratie & Advies is gevestigd in Noordhorn en heeft als werkgebied voornamelijk Groningen, Friesland en Drenthe. Hoewel er ook klanten buiten deze regio worden bediend. Wij richten ons voornamelijk op MKB-ondernemingen. Dit kunnen ZZP’ers zijn maar ook ondernemingen met meerdere personeelsleden en/of vestigingen behoren tot onze doelgroep. Naast werkzaamheden voor ondernemers verzorgen wij ook werkzaamheden voor particulieren. Dit gaat dan om belastingaangiften maar ook om advisering bijvoorbeeld veranderingen in de privésfeer. Wij werken zoveel mogelijk digitaal, dit uiteraard als dit bij jou of jouw onderneming past.

Motto

Het motto van Schutte Administratie & Advies is flexibel in werkwijze, vastberaden in service en tegen een eerlijk tarief. Schutte Administratie & Advies wil jou van dienst zijn op een wijze die jij prettig vindt. Of jij nu een ZZP’er, eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), maatschap of besloten vennootschap (BV) hebt, wij zullen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij gaan voor een persoonlijk contact waarbij jij als klant wordt gehoord. Wij zorgen dat wij jou en jouw bedrijf leren kennen en je zult bij ons geen nummer worden. Wij gaan voor open en eerlijke communicatie. Hiermee creëren wij een relatie waarbij op basis van wederzijds vertrouwen het beste wordt gedaan.

Ervaring

Door jarenlange ervaring op zowel administratief als belastingtechnisch gebied kunnen wij jou met onze kennis snel en volledig ondersteunen en adviseren. Door het volgen van cursussen en scholing houden wij onze kennis op peil en vullen wij onze kennis aan. Door de ervaring en scholing zijn wij betrokken adviseurs die over jouw schouder meekijken. Wij zullen daarbij gevraagd en indien nodig ongevraagd informeren over fiscale voor- en nadelen van de keuze welke jij wilt maken in jouw bedrijfsvoering of privé.

Schutte Administratie & Advies - logo minteken

Contact

Schutte Administratie & Advies - logo isteken
Adres

Schutte Administratie & Advies
Handelsweg 8-C
9804 TK Noordhorn

Contact

T. 31 (0)6 41 17 69 69
E. info@schutteadministratieenadvies.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel nummer 81533284
BTW nummer NL 0035 793 81 B 23

Contact

Schutte Administratie & Advies
Handelsweg 8-C
9804 TK Noordhorn

T. 31 (0)6 41 17 69 69
E. info@schutteadministratieenadvies.nl

© 2024 Vormgeving en realisatie Reclamebureau RAM
Schutte Administratie & Advies - back-to-top